Velkommen til Hundested, Lynæs, Torup, Sølager og Kikhavn.

Forside  Hundested   Lynæs  Torup  Sølager  Nødebohuse   Altiv fritid   Foto & Video  Oversigt & Parkering   Vejledning   Kontakt  

Regler.


Hundested.info er ikke en kommerciel side, den er altså uden indtægter for annoncer hvilket bl.a. betyder, at der er lige adgang  for alle forretninger, virksomheder og foreninger med mere, til som minimum, at have sin adresse og/eller web-side på siden.

Alle af den kategori i Hundested og omegn, kan få et link og/eller adresse med telefonnummer, indsat under Adresser & Links.

Alle i Hundested der har et arrangement der er offentlig adgang til, og som de gerne vil gøre opmærksom på, kan få oplysninger om arrangementet sat ind på siden Arrangementer.

Man kan altså ikke få en egentlige annonce på siden, men man kan på den Infoside der er oprettet til alle, få praktiske oplysninger indsat sammen med historier og fotos  fra hver enkelt virksomhed.
Det er dog oplysninger om Hundested og omegn, der skal være Hundeste.info’s bærende indholdet.


Ros og Kritik.
Eventuelle indsendte kommentarer til afholdte arrangementer er meget velkommen, og må naturligvis indeholde såvel ros som  kritik, men på en neutral og sober måde.
Overdreven ros kan skabe overdreven kritik, det må jeg henvise til de såkaldte sociale medier, her trives det i bedste velgående.
Man kan jo også blot sende et læserbrev til avisen hvis man mener, at ens mening er af en karakter så alle andre bør høre om den.


Ansvar.

Det materiale man eventuelt sender mig, må være egne tekster og fotos eller noget som ingen har rettigheder til, og hvis ikke det er det, så må det fremgå hvem eller hvor det stammer fra, så det kan angives hvis det bringes på siden.


Det er selvfølgelig mit ansvar, som ejer af www.hundested.info og redigering af siden, at det der bringes på siden er lovligt, d.v.s., at  ikke andre har rettigheden til foto og tekst der bringes. Så længe at indholdet er noget jeg selv har indsat, har jeg enten selv taget fotos og  skrevet teksten, og hvis ikke, henviser jeg til kilden.

Men da det er mit håb, at rigtig mange vil deltage aktivt med bidrag til siden, kan jeg ikke tage ansvar for det materiale jeg modtager.  Derfor må jeg opfordre til, at det man sender til mig ikke blot er kopier af fotos eller afskrifter af dokumenter eller  bøger som andre har  copyright på, uden at man samtidig angiver kilden.

Ansvarsfraskrivelse: Jeg vil så vidt muligt kontrollere hvad jeg modtager af indlæg, men jeg påtager mig intet ansvar for  eventuelle urigtigheder og fejl og hvad disse kan være årsag til.  Det samme gælder for eventuelle fejl eller forkerte oplysninger der måtte være på de sider der linkes til her fra siden.

Richardt Rolsted.

Regler og ansvar.