Velkommen til Hundested, Lynæs, Torup, Sølager og Kikhavn.

Forside  Hundested   Lynæs  Torup  Sølager  Nødebohuse   Altiv fritid   Foto & Video  Oversigt & Parkering   Vejledning   Kontakt  
Jeg er født i København i 1940, men har indtil jeg flyttede til Hundested i 1968, boet 11 steder i landet.
Fra 1956-58 gik jeg på handelsskolen i København og tog handelsmedhjælper eksamen med udmærkelse.
Fra efteråret 1958 til april 1960 var jeg soldat, og gennemførte korporal skolen som nummer to på holdet.
Fra 1960 til 1968 var jeg de første to år ansat i to forskellig detail butikker og derpå i seks år i et firma der solgte varer af enhver beskaffenhed til ambassader og legationer over hele verden.


I 1968 flyttede jeg til Hundested og var det første stykke tid ansat hos min far, i hans lys virksomhed Asserbo Lys, herefter blev jeg ansat på konfektion fabrikken ”Slagson” i Frederiksværk, det sidste år, inden den lukkede i 1976, som Lagerforvalter.
Jeg blev derpå ansat på Hundested Trælasthandel som ekspedient og pladsforvalter, her var jeg i to år.
I 1978 blev jeg antaget på Det Danske Stålvalseværk som kontorassistent, året efter blev jeg ansat i EDB afdelingen som operatør, og 1½ år senere blev jeg EDB Driftplanlægger.

Efter 13. år i EDB afdelingen kom jeg i 1993 på laboratoriet i El-stålværket, her var jeg til jeg gik på efterløn i 2002, samtidig med at Stålværket gik konkurs..

I min tid i EDB afdelingen udviklede jeg et program, og kørte det på værkets stor IBM mainframe anlæg, det kunne håndtere medlems registrering- og regnskab i Gymnastikforeningen Hundested, efter et par år fik jeg ændret det til et Database program der kunne køre på en PC, hvilket det gjorde i de i alt 16 år jeg var kasserer i foreningen.
Hundested Atletik Forening, HAF, anvendte også programmet i nogle år.
I min tid i gymnastikforeningen sad jeg også 4. År i Sports Unionens bestyrelse og jeg var revisor for flere foreninger.


I 1995 blev jeg kasserer for grundejerforeningen Spodsbjerg Villapark, i ét år af de i alt 5 år, var jeg også formand.

I 1997 var jeg med til at stifte Tværpolitisk Liste som fik en plads i Hundested byråd, også her var jeg formand i et år af de tre jeg var med i foreningen.
 

Efter at jeg var gået på efterløn i 2002 kastede jeg mig over Slægtsforskning, hvilket resulterede i at jeg skrev og udgav 2 bøger i hhv. 2010 og 2015. Samtidig vedligeholdt og administrerede jeg to internet sider omkring slægter og en privat side.


I Efteråret 2014 fik jeg den idé, at jeg kunne medvirke til at øge kendskabet til Hundested, som igennem de seneste år havde udviklet sig helt kolossalt.
 
Hvad var så mere nærliggende end at lave en hjemmeside der kan fortælle alle der er interesseret, om hvad der foregår i byen og lidt om byens historie. I dag kan man derfor via hundested.info få orientering om ”alt” hvad der foregår i byen, og man kan via visithundested.dk, både på engelsk og tysk, orientere sig om, hvorfor man netop skal besøge Hundested og opland.

Richardt Rolsted.

Mit CV